DĚLÍME KURZY NA DVA RŮZNÉ DRUHY
Nově rozdělujeme kurzy na dva druhy ''CLASSIC'' a ''INTENSE''.
Neplačme ale nad rozlitým mlékem, zas tak složité to není!
Zakladním rozdílem v kurzech je počet baristů a čas.
CLASSIC - Náš klasický kurz, tak jak jsme jej dělali doposud. Trvá tři hodiny a je veden našimi třemi skvělými baristy. Účastníku je 10 a jsou rozděleni na dvě pracovní skupiny po pěti. Získají základní znalosti o přípravě espressa, latté artu a také něco málo k filtrovaným kávám. Ale samozřejmě velká část kuru je věnována především latté artu.
INTENSE - Je nový koncept kurzu, který je veden pouze dvěma baristy, ale počet lidí je pouze 6. Účastnící tak mají mnohem více prostoru na praktickou část. Celý kurz sice trvá jen 2 hodiny ale je mnohem více intenzivní a náročnější. Účastnící se budou rychle střídat u kávovaru a zažijou skoro ''profesionální zátěž v nějaké větší kavárně''.
V obou kurzech však jde o jediné, naučit účastníky základy přípravy espressa a latté artu. Za pár hodin se z vás nikdy nestane profi barista, ale naučíte se základy a principy přípravy kávy. Kurz je samozřejmě taky jedna velká zábava a poznáte při něm mnoho nových tváří.
Těšíme se na Vás - Tým valašské pražírny